Perspektívy vývoja znaleckej činnosti v SR - Kardoš, Peter
Zmeny počtu znalcov a znaleckých organizácií (porovnanie rokov 2014 a 2016). Počet zapísaných a vyčiarknutých znalcov v odbore Priemyselné vlastníctvo (2006, 2010 a 2016). Budúcnosť znaleckej činnosti. Oblasti, ktorých sa očakávané zmeny dotknú.