Dynamické modely stanovenia hodnoty ľudského kapitálu - Kintler, Jakub, 1979-
Vzťah intelektuálneho a ľudského kapitálu podniku. Ľudský kapitál, štrukturálny kapitál a zákaznícky kapitál. Modely stanovenia hodnoty ľudského kapitálu podniku. Charakteristika jednotlivých typov modelov a ich implementácia.