<The> Great Recession, Youth Unemployment and Inequalities in Psychological Health Complaints in Adolescents: A Multilevel Study in 31 Countries - Rathmann, Katharina
Dopad ekonomickej recesie na nezamestnanosť mladých, socioekonomickú nerovnosť, na psychické zdravie a na sťažovanie medzi adolescentmi naprieč Európou a Severnou Amerikou.