Podiel SR na riešení globálnych bezpečnostných hrozieb - Čeri, Ladislav
Bezpečnostná politika a obrana SR. Vzťah a spolupráca s inými krajinami a medzinárodnými organizáciami. Úroveň ambícií NATO, EÚ, OSN a SR. Súhrnný prehľad príspevkov ozbrojených síl SR.