Zahraničná politika SR v zrkadle úloh vojenskej diplomacie v roku 2013 - Čeri, Ladislav
Zahraničná politika a úlohy vojenskej diplomacie Slovenskej republiky. Vojenská diplomacia ako diplomacia obrany. Aktuálne úlohy diplomacie obrany (defence diplomacy - DD) a postoj SR ku kľúčovým tendenciám 21. storočia. Defence diplomacy v roku 2013 v kontexte úlohy zahraničnej politiky SR. Úlohy SR a jej DD v medzinárodných štruktúrach s akcentom na bezpečnosť.