Rizikové skupiny na trhu práce s dôrazom na absolventov škôl - Bugárová, Milena, 1979-
Aktuálna situácia na trhu práce v SR. Charakteristika rizikových skupín na trhu práce v SR. Ekonomické vysvetlenie diskriminácie na trhu práce. Model diskriminácie podľa preferencií zamestnávateľa. Záruka pre mladých ľudí a jej implementácia v podmienkach SR. Nezamestnanosť absolventov a mladých ľudí v Dánsku. Porovnanie miery nezamestnanosti absolventov a mladých ľudí v SR, Dánsku a EÚ 28.