Vývoj vybraných aspektov bytovej politiky - Sika, Peter, 1975-
Demografický vývoj v Slovenskej republike v kontexte potrieb bytov. Stav bytového fondu v Slovenskej republike. Vývoj cien nehnuteľností na bývanie v SR.