Vybrané problémy využívania prirážkovej metódy kalkulovania v znaleckej činnosti - Šagátová, Slavka, 1975-
Východiská prirážkovej metódy kalkulovania. Príklady kalkulačných vzorcov. Postupy uplatňované pri prirážkovej metóde kalkulovania. Využívanie prirážkovej metódy kalkulovania v znaleckej činnosti.