Stratégia udržateľného rozvoja podniku v rámci odpadového hospodárstva - Štofová, Lenka, 1989-
Využívanie obnoviteľných zdrojov v poľnohospodárstve. Základné priority presadzované Európskou úniou v rámci spoločnej poľnohospodárskej politiky a udržateľný rozvoj poľnohospodárstva. Environmentálne manažérstvo a eliminovanie negatívnych dopadov na životné prostredie.