Assessment of FDI Attractiveness of V4 Countries - Gontkovičová, Barbora, 1986-
Zhodnotenie a porovnanie atraktivity FDI (foreign direct investments) priamych zahraničných investícií krajín V4 – prístupy v podobe medzinárodných indexov. Faktory v závislosti od typu a povahy priamych zahraničných investícií – motívy a preferencie investorov.