Variantnosť využitia podnikateľskej metódy pri stanovení všeobecnej hodnoty podniku - Švejdová, Nikola
Prípadová štúdia, ako môže subjektivizmus znalca, resp. rôzne prístupy k stanovovaniu jednotlivých koeficientov vstupujúcich do výpočtu všeobecnej hodnoty podniku prostredníctvom podnikateľskej metódy ovplyvniť výslednú hodnotu.