Retrospektívny pohľad na ekonomické prostredie a jeho výkonnosť - Tučníková, Daniela
Retrospektívny pohľad na výsledky slovenskej ekonomiky a ekonomiky krajín EÚ. Vývoj HDP v stálych cenách za roky 2006 - 2015. Hrubý domáci produkt SR podľa ekonomických činností. Vybrané makroekonomické ukazovatele slovenskej ekonomiky. Výsledky slovenskej podnikovej sféry.