Ruská prekladová próza a jej miesto vo vyučovacom procese - Močková Lorková, Zuzana
Prítomnosť, podoba a pozícia ruskej prózy, publikovanej v knižnej podobe v období rokov 2000 až 2014. Prekladová literatúra ako nástroj komunikácie rôznych kultúr, ktorá tvorí súhrn slovesných a odborných diel preložených do cudzieho jazyka.