Špióni 21. storočia - Mekyňová, Júlia
Nové technológie v rukách podvodníkov. Phishingové e-maily ako úplne nevinne a bežne sa tváriaca elektronická pošta. Čerpanie osobných informácií zo sociálnych médií aj z ďalších zdrojov na internete. Veľké firmy obeťami elektronických špiónov. Odporúčanie pre využívanie jednorazového mobilného telefónu (burner phone). Špionážne nástroje.