Spájanie zážitkov je cesta, ako prilákať do regiónu hostí - Blažej, Ján
Nové možnosti v cestovnom ruchu - pivné cesty. Ponuka cestovnej kancelárie Domanaj. Hurbanovská pivná cesta. Pivovarnícke múzeum v Hurbanove. Plánovaná spolupráca s reštauráciou sídliacou v blízkom kaštieli. Vyhľadávaná ústredná hvezdáreň v Hurbanove.