Foreign direct investment in Slovakia and its impact on the labor market - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Vývoj PZI v rokoch 1993-2015. Analýza motivácií a stratégií spoločností investujúcich na Slovensku. Vplyv PZI na trh práce na Slovensku.