Európska cena ESPA pre kúpele Luhačovice - Kramárová, Zlatica
Prestížne európske ocenenie pre české kúpele Luhačovice. Inovácia detskej liečebne. Nová balneoprevádzka s uhličitými kúpeľmi, modernizácia detských liečební a penziónu Rodina.