Konferencia má mnoho tvárí - Kramárová, Zlatica
Kongresový a incentívny turizmus - tzv. MICE segment (meetings/incentives/conferences/events-exhibitions). Klienti zo zahraničia. Spolupráca so zahraničnými agentúrami. MICE turizmus v Tatrách a jeho bariéry. Slovenský korporátny klient. Konkurencia v tomto segmente.