Kuchynský odpad ako sa vyhnúť pokute? - Skalická, Lenka
Zber a manipulácia biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zariadení spoločného stravovania. Vymedzenie pojmu biologicky rozložiteľný kuchynský a reštauračný odpad. Povinnosti držiteľa odpadu. Zákazy pre prevádzkovateľa kuchyne. Povinnosti prevádzkovateľov pri nakladaní s biologicky rozložiteľným kuchynským a reštauračným odpadom. Manipulácia a spôsob odstraňovania tohto druhu odpadu.