Akadémia hoteliera: Rezervácia ako tvorca prvého dojmu - Pupišová, Iveta
Od prvej komunikácie s klientom závisí, či klient zrealizuje rezerváciu. Ako by malo správne fungovať rezervačné oddelenie, alebo ako by mal pracovať zamestnanec, ktorý rieši s klientom rezerváciu.