Vodný plán Slovenska - Gajdová, Jana
Vláda SR schválila v januári 2016 Vodný plán Slovenska. Tento je súhrnným dokumentom vodného plánovania, ktorý pozostáva z plánov manažmentu čiastkových povodí správneho územia povodia Dunaja a povodia Visly.