Charakteristika vybraných foriem podvodov a protiprávneho konania v podnikovej praxi - Staríčková, Zuzana
Charakteristika vybraných foriem podvodov. Sprenevera, korupcia a podvody v nákupe, insolvenčné a konkurzné podvody, vonkajšie a vnútorné podvody páchané zamestnancami, neoprávnené výplaty miezd a odmien, konflikt záujmov, skresľovanie účtovných údajov, skresľovanie a falšovanie finančných výkazov.