Preparation and progress of the draft Solvency II - Katríková, Daniela
Solventnosť poisťovní. Projekt Európskej únie Solvency II. Porovnanie projektov Solvency I a Solvency II. Akčný plán finančných služieb a jeho priority. Hierarchia inštitúcií v Lamfalussyho legislatívnom procese. Úrovne Lamfalussyho legislatívneho procesu. Proces implementácie projektu Solvency II na základe Lamfalussyho procesu.