Application of professional judgment providing of assurance services with an emphasis on subjectivity review and subsequent evaluation of the future financial information - Kňažková, Veronika, 1986-
Teoretické východiská v kontexte vymedzenia budúcich finančných informácií. Úloha a zodpovednosť manažmentu a audítora poskytujúceho uisťovacie audítorské služby v kontexte ISAE 3400. Uistenie audítora poskytujúceho uisťovacie služby pri posudzovaní budúcich fnančných informácií. Prezentácia a vykázanie budúcich finančných informácií. Názor audítora.