Volunteering in non-profit accounting entities - Kordošová, Alena, 1970-
Význam dobrovoľníctva. Analýza dobrovoľníctva v Slovenskej republike. Počet dobrovoľníkov v neziskových účtovných jednotkách (2010-2014). Hodiny odpracované dobrovoľníkmi v neziskových účtovných jednotkách. Počet dobrovoľníkov v neziskových organizáciách podľa vybraných právnych noriem a podľa vybraných ekonomických činností. Účtovanie vykonávanej dobrovoľníckej činnosti.