Vývoj obchodu so službami v Európskej únii - Bittmannová, Bianka
Vývoj a význam obchodu so službami na svetovej úrovni s bližším zameraním sa na situáciu v Európskej únii. Liberalizácia obchodu so službami prináša efekty zvyšovania hospodárskeho rastu. Ešte stále nie je dostatočná. Rastúci obchod so službami a najmä zvyšujúce sa exporty služieb Európskej únie, pozitívne ovplyvňujú rast jej HDP.