<The> Going concern within the overall perspective of the auditor on the financial statements - Krišková, Petra, 1981-
Zodpovednosť audítora pri posudzovaní dodržania predpokladu nepretržitého pokračovania v činnosti. ISA 560 - Následné udalosti. Vplyv dodržania predpokladu nepretržitého pokračovania v činnosti na názor audítora na účtovnú závierku.