Tax incentives for education in Bulgaria and the Slovak Republic - Schultzová, Anna
Národné daňové systémy majú významný vplyv na mieru zamestnanosti. Daňové stimuly vzťahujúce sa k vzdelávaniu v Bulharsku a na Slovensku. Klady a zápory daňových stimulov.