Commercialization of innovation, selected aspects (European Union level) - Braga, Denys
Komercionalizácia inovácií, regulácia. Ochrana intelektuálneho vlastníctva. Vývoj start-upov. Vytváranie infraštruktúry pre komercionalizáciu inovácií.