Slovak act on statutory audit: Reflection on terminology - Maděra, František
V súčasnosti na Slovensku platí už piata legislatívna úprava postavenia a regulácie činnosti vykonávanej audítormi a audítorskými spoločnosťami. V decembri 2015 bol publikovaný zákon o štatutárnom audite. Novoprijatý zákon zasahuje do zaužívanej audítorskej terminológie. Zamyslenie sa autora článku nad terminológiou.