<The> Slovak variety of capitalism - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Slovensko na ceste k liberálnemu modelu. Slovenský ekonomický model je v súčasnosti považovaný za úspech predovšetkým na základe vysokej miery rastu, ktorý si ekonomika uchováva po dlhšiu dobu.