Current ideas in the works of radical economists - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Súčasné inšpiratívne myšlienky v dielach predstaviteľov radikálnej politickej ekonómie. Umelo vyvolaná produkcia a potreba honby za ziskom a ekonomickým rastom za každú cenu je predmetom ostrej kritiky zo strany radikálnych ekonómov.