Capital stock in limited companies according to legislation in Slovakia - Mateášová, Martina, 1979-
Základné imanie v spoločnosti s ručením obmedzeným. Korene v rakúskom GmbHG z roku 1906. Peňažné a nepeňažné vklady. Funkcie základných imanií. Minimálna hodnota základného imania.