Register právnických osôb - Matulková, Mariana
Nový zákon o registri právnických osôb bol schválený v NRSR 22.9. 2015 ktorého cieľom je zabezpečiť legislatívne prostredie pre zriadenie registra právnickych osôb, podnikateľov a orgánov verejnej moci ako jedného zo základných registrov podľa Národnej koncepcie informatizácie verejnej správy.