Iné formy riešenia sporov - mediácia a rozhodcovské konanie - Berková, Andrea
Od januára 2015 v SR vstúpila do platnosti nová úprava v prípadoch spotrebiteľských sporoch a to na základe zákona č. 335/2014 Z.z. o spotrebiteľskom rozhodcovskom konaní. Znenie zákona.