Antitrust policy in Slovakia: issues and options - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Protimonopolná politika na Slovensku – problémy a zhodnotenie existujúcich možností pre reguláciu monopolov a oligopolov. Forma verejného poriadku proti monopolom, aká by mala byť implementovaná v podmienkach Slovenskej republiky.