Angažovaní zamestnanci - Jarošová, Jana
Zamestnanci, ktorých práca baví a napĺňa. Faktory ovplyvňujúce výkonnosť pracovníkov. Blahobyt versus angažovanosť zamestnanca. Rozdiel medzi spokojnosťou a angažovanosťou.