Odpadové hospodárstvo - programové dokumenty - Matulková, Mariana
Charakteristika aktuálneho stavu odpadového hospodárstva. Analytická kontrola nebezpečných odpadov. Technické požiadavky na prevádzku zberného dvora. Zákon o odpadoch (223/2001).