Časové rozlišovanie nákladov a výnosov v účtovníctve podnikateľov - Hornická, Renáta, 1977-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Účtovanie časového rozlíšnia výnosov a osobitosti účtovania a vykazovania časového rozlíšenia nákladov a výnosov v jednotlivých veľkostných skupinách podnikateľských účtovných jednotiek.