<The> Revaluation at fair value in merger - Ondrušová, Lucia, 1981-
Transakcie medzi obchodnými spoločnosťami. Zlúčenie obchodných spoločností. Účtovné hľadisko zlúčenia spoločností. Precenenie majetku a záväzkov na reálnu hodnotu, zostavenie účtovnej závierky.