Šport a filozofia - Scala, André
Krátky prehľad vzťahu medzi filozofiou a športom. Forma boja na jednej strane a forma prostriedku masovej komunikácie na strane druhej. Svet, v ktorom je prítomný šport. Význam atlét a hráč. Otázky zaujímajúce filozofa.