Pohľad verejnosti na dohodu TTIP v EÚ a USA - Dudáš, Tomáš, 1976-
Pohľad na vývoj podpory verejnosti dohode TTIP (Transatlantické partnerstvo v oblasti obchodu a investícií) na oboch stranách Atlantiku. Krátky náčrt priebehu rokovaní o dohode od roku 2013 až po súčasnosť. Vývoj pohľadu verejnosti na dohodu TTIP v rokoch 2014 až 2015 prostredníctvom analýzy prieskumov verejnej mienky v štátoch EÚ a v USA. Najdôležitejšie faktory, ktoré ovplyvňujú pohľad verejnosti na dohodu.