Limitations of classical statistical models in the process of usage and possibilities of using neural networks in the field of predicting financial situation of the business - Stanková, Adriana, 1990-
Najviac využívanými modelmi na predikciu budúcnosti finančných podmienok účtovných jednotiek sú modely diskriminačnej analýzy a logistickej regresie. Realizačné obmedzenia modelov diskriminačnej analýzy a logistickej regresie.