Payments through PayPal and TrustPay as the subject of the accounting representation - Šumanová, Radka, 1991-
PayPal a TrustPay ako moderné platobné metódy využívané predovšetkým spoločnosťami, ktoré prevádzkujú e-shopy. Účtovné zobrazenie týchto dvoch moderných platobných metód. Praktické príklady.