Analýza sociálneho kapitálu cudzincov v krajinách Vyšehradskej skupiny - Galanská, Nina
Sociálny kapitál - výklad pojmu podľa rôznych autorov. Typy sociálneho kapitálu v spoločnosti - väzbový, premosťujúci, spájajúci sociálny kapitál. Tri najčastejšie dimenzie, pomocou ktorých je možné merať sociálny kapitál. Porovnanie potenciálu využitia sociálneho kapitálu v krajinách V4 a v rámci krajín medzi osobami narodenými v danom štáte a v zahraničí.