Contributions to capital and loans from shareholders in terms of commercial law, accounting and tax legislation in Slovakia - Vašeková, Miroslava, 1978-
Vklady spoločníkov do vlastného imania - kapitálové fondy v kontexte slovenskej legislatívy. Pôžičky od spoločníkov a od vybraného okruhu osôb. Úročenie pôžičiek od spoločníkov.