Význam hodnocení v edukačním procesu - Švamberk Šauerová, Markéta
Koncepcia celého edukačného procesu vrátane rôznych spôsobov hodnotenia, ktorým učitelia venujú pozornosť, čas a úsilie. Osobný rozvoj a pozitívne interakcie medzi učiteľmi, žiakmi a ich rodičmi. Motivovaní žiaci a kvalita výstupov vyučovania. Príklady.