Political communication and discourse - Adamcová, Silvia, 1984-
Dôležitá úloha interkultúrnej komunikácie a interkultúrneho pohľadu na oblasti medzinárodných vzťahov a politiky. Lingvistická analýza politickej komunikácie a jej fenoménov, ako aj politického diskurzu.