K úzkemu chápaniu kakofónie v rumunskej laickej spoločnosti - Keresty, Ján, 1980-
Kakofónia v jazykovede. Všeobecné chápanie kakofónie v slovenčine a rumunčine. Kakofónia (či skôr kako-fóbia?) a rumunská spoločnosť. Snaha vyhnúť sa kakofónii.