Vplyv hospodárskej a dlhovej krízy na prílev priamych zahraničných investícií v Grécku - Dudáš, Tomáš, 1976-
Vlyv hospodárskej a dlhovej krízy v Grécku na prílev PZI do tejto krajiny. Prieskum vývoja prílevu PZI do štátov alebo regiónov v čase hospodárskej krízy. Zhodnotenie prílevu PZI do Grécka pred rokom 2008 a následne aj v krízovom období. Možné pozitívne tendencie prílevu PZI. Privatizácia veľkých štátnych podnikov.